Никром ЕООД


ПРЕДСТАВЯНЕ

„НИКРОМ” ЕООД е основана през 1990г. с основна дейност : производство на електрозаварени тръби и търговия с мебели в страната и чужбина.

През годините тя успява да се наложи като един от водещите търговци на едро и дребно на съвременни и модерни мебели от среден и висок клас. Завладява пазарите на няколко континента – Европа, Северна и Южна Америка, Азия. Работи с редица световноизвестни партньори, някои от които са: Икеа - Швеция, Калигарис – Италия, Каре – Германия, Оливо и Годеаси – Италия и др. Някои от клиентите в България са ОББ, Уникредит, ресторанти и хотели. „НИКРОМ” ЕООД предлага обзавеждане както за дома, така и за обществени институции и частни организации.

За клиентите от България, компанията е оборудвала два магазина, които се намират в гр. София и гр. Ловеч, където на място бихте могли да се запознаете с продуктите, които предлагаме.

МИСИЯ

Да поддържаме високо качество на услугите си, задоволявайки в най-пълна степен изискванията на нашите клиенти от качествено изпълнени мебели и модерен дизайн в съответствие с личните им индивидуални вкусове.

ВИЗИЯ

С годините основният фокус на компанията е и продължава да бъде завладяването на нови пазари и по-устойчиво присъствие на настоящите. Ние винаги приветстваме нови партньорства и клиенти, за постигане на по-добри резултати и от двете страни.

 

Галерия от снимки

 

 

Контактна форма