Никром Пластикс


Представяне

„Никром пластикс” ЕООД е основана през 2012г. с основна дейност производство на пластмасови изделия. Тя допълва производствения гама на „НИКРОМ ГРУП” за мебели от различни материали и е ествествено продължение на развитието на нови производства и технологии към НИКРОМ ГРУП.

„Никром пластикс” ЕООД си е поставила амбициозната задача да развие производството на пластмаси, предназначени за мебелната и автомобилна индустрия, ел.домакински уреди и медицински консумативи. Поради тази причина сме ангажирали едни от най-добрите специалисти от страната и чужбина, които ни консултират по отношение на машините, инструментите и самото производство. Материалите, които използваме са поликарбонат, полипропилен, ABS, полиамид и други.

Компанията е оборудвана с машини и инструменти от най-ново поколение. Машините са закупени от световно известния лидер в тази област, австрийската компания Енгел, а именно 2 броя тип машини duo11050/1100, ECODRIVE, Victori 200/80 tech  и Viktori 500/110 tech. За инструментите сме гласували доверие на немската фирма „Декерформ”, която също има изключително сериозен опит в това направление.

Мисия

Нашата амбиция е да поддържаме модерно технологично оборудване, съвременни технологии и материали, екип от специалисти-консултанти от България и чужбина, за да можем да отговорим на високите изисквания на клиентите. Призводството ни да е в синхрон с ЕС изисквания за опазване на околната среда.

Визия

Перспективата да изградим солидно портфолио от клиенти на българския и европейския пазар в близко бъдеще е цел, върху която вече работим. Планираме диверсификация на предлаганите продукти за покриване на по-голям диапазон от потенциални клиенти. Вярваме, че притежаваме всички необходими предпоставки, за да реализираме плановете си.

Видео

Контактна форма