Никром Тръбна мебел


Представяне

"НИКРОМ – ТРЪБНА МЕБЕЛ" АД е най-големият производител на мебели в България за дома, ресторанти, хотели, офис и училищно обзавеждане. Компанията произвежда завършен продукт като използва всички съвременни материали, покрития и технологии на обработка.

Произвежда  широка гама изделия:столове, маси, бюра, шкафове, библиотеки, мека мебел с механизми и др. Изпълняват се поръчки иза контракт мебели, с обзавеждане на обществени зали и сгради. Основни клиенти на дружеството са утвърдени фирми в международен план като „ИКЕА” - Швеция, "Калигарис" - Италия, “Оливо Годеаси” – Италия, „Каре” – Германия, които имат развити търговски мрежи в цял свят

Компанията е одобрена от Lloyd`sRegisterQualityAssuranceв съответствие със следните стандарти за Системи за управление на качеството BSENISO 9001:2008  ENISO 9001:2008 ISO 9001:2008.

"НИКРОМ – ТРЪБНА МЕБЕЛ" АД е разположена на площ над 80000 кв.м. и включва няколко основни производства:

   - Метални конструкции;

   - Прахови покрития;

   - Галванични покрития с NiCr3;

   - Тапицерии;

   - Лазерно рязане на тръби, профили и огъване на плътно желязо;

   - Корпусна мебел;

   - Лакови покрития  на огънато-слепени детайли от фурнир (UV);

   - Монтаж и опаковка;

   - Технологичен отдел с 2 лаборатории:

            - химическа;

            - механична за тестове на изделията.

 

Мисия

Стараем се да задоволим в най-пълна степен изискванията на всеки клиент, като непрекъснато се развиваме чрез инвестиции в технологии и чрез наемане и обучение на високо квалифицирани кадри.

Визия

Амбицията ни е да стъпим по-здраво и на чуждестранните пазари, както и да запазим и заздравим позицията си в България. Надяваме се да станем една от водещите в бранша компании в Европа.

Контактна форма