ТРЪБНА ФАБРИКА „НИКРОМ” ЕООД


Представяне

Компанията е съзададена през 2001г, като част от ИГ „НИКРОМ”, в резултат на профилирането и обособяването на производствените дейности на групата. Чрез постоянни инвестиции в технологии и човешки ресурси, компанията се превръща във водеща в своя сектор за България, като част от производството е насочено и към Европа.

 

ТРЪБНА ФАБРИКА „НИКРОМ” ЕООД ще задоволи Вашите конкретни потребности от прецизни стоманени тръби и профили в следния производствен диапазон:

- Тръби в диапазона от Ø10 до Ø50 мм

- Профили с квадратно сечение в диапазона от 15х15 до 40х40 мм

- Профили с правоъгълно сечение в диапазона от 10х20 до 40х20 мм

- Профили с плоскоовално сечение в диапазона от 25х12,5 до 50х30 мм

- Профили с елипсовидно сечение в диапазона от 30х15 до 44х16 мм

- Специални профили

- Тръби от високоякостна стомана от Ø18 доØ38

- ДЕБЕЛИНА НА СТЕНИТЕ 0,9 до 2 мм

 

ТРЪБНА ФАБРИКА „НИКРОМ” ЕООД разполага със следното производствено оборудване:

1. Линия за надлъжно рязане – разкроява рулони с тегло до 12 тона и дебелина 0,80-2,00 мм, скорост 50 м/мин.

2. Линия RS30N(Матрус) – хоризонтален акумулатор, профилиране с 9 главни конзоли, за ел. индукционна заварка с мощност 150 КW, заваряваща станция с 3 притискащи ролки, калибровка с 4 главни конзоли. Направа на профили в 3 пасивни турски глави, студено рязане, контрол на заварката, „Индрамат” скорост 60 м/мин., управление Сименс – централен контролер.

3. Линия Балкан (Кагерер) – хоризонтален акумулатор, индукционна заварка ВВС – 130 KW, формовка в 7 главни конзоли + 3 спомагателни, горещо рязане, формуване на профили в активни ролки, активно изхвърляне на тръбите с ролно водене, скорост 80 м/мин, механика „Кагерер”, управление ВВС – централен контролер.

 

Компанията има следните предимства:

- изработка на широк диапозон тръби по дебелина и сечение в максимално кратки срокове без условия за минимални количества. Работим прецизно с точност до милиметър за дължини от 4 до 8 метра;

- разполага със собствен транспорт за доставка.

 

Мисия

Да произвеждаме прецизни качествени тръби, както и тръби от високоякостна стомана, които се използват в мебелното производство с много добра повърхност, геометрия и с възможност за хромиране, боядисване и други декоративни покрития на тръбите.

Визия

Да поддържаме необходимото високо качество на продукцията, както винаги досега сме го правили. Да разширим асортимента си с нестандартни профили в съответствие с новите тенденции в модерния дизайн.

Контактна форма